KURZY

   

ONLINE VIDEO KURZ: JAK NA PERFEKTNÍ SWISS MERINGUE BUTTERCREAM

Za ty roky, co se už dortům a jejich výrobě věnuji, jsem nasbírala různé zkušenosti při přípravě obmazového krému a při práci s ním.

Ve video kurzu Vás naučím, jak si obmazový krém „Swiss Meringue Buttercream“ připravit, jak jej obarvit na bílo, jak s ním pracovat a ukážu i kompletní obmazání dortu tímto krémem. Prozradím různá know-how, tipy a triky, ke kterým jsem došla po letech zkoušení a spoustě pokusů. K videokurzu dostanete i PDF dokument ke stažení, ve kterém jsem podrobně rozepsala postup výroby krému, tipy a časté chyby při obmazu, na které si je třeba dát pozor.

Při objednávce nezapomeňte označit všechny tři políčka (Výroba obmazového krému, obmaz dortu, dokument ke stažení).

CHCI KOUPIT KURZ

OSOBNÍ KURZY

KURZY VÝROBY DORTU:

TERMÍNY: SO 25.1.2025 (obsazeno)
SO 22.2.2025 (volné 3/5)

KDE: Bystřice pod Hostýnem

🌿 Intenzivní celodenní kurz pro ty, kteří se chtějí naučit celý proces výroby dortu až po finální obmaz s efektním jednoduchým zdobením.
Výsledek kurzu: vysoký moderní dort (12 porcí)
Čas: 9:00 - 17:00 (odhadovaný konec)

🌿 Obsah kurzu:
- organizace a rozvržení práce
- příprava těsta, několik druhů náplní, obmazového krému
- diskuze receptů, postupů, know-how tipů
- zkompletování dortu včetně zdobení

🌿 Po skončení kurzu si odnesete vlastnoručně vyrobený dort v krabici + recepty + únavu a skvělý pocit z odvedené práce :)

🌿 Cena: 3500,- (občerstvení a oběd v ceně)
Lze zakoupit jako poukaz.

🌿 Pro rezervaci mi prosím napište na email petucakes@seznam.cz, kde Vám taky zašlu info k platbě aj.